Tento web používá pro správnou funkčnost a k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více

                    

Obchodní podmínky

Obchodní a reklamační řád. Ochrana osobních údajů.

.

Odesláním objednávky souhlasíte s těmito podmínkami:

Objednatel alkoholického sortimentu je osoba starší 18 let.

 - Objednáte-li si zboží, daná objednávka se stává návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v tom okamžiku, kdy si kupující přebírá objednané zboží.

- Vlastníkem zboží se stáváte ve chvíli, kdy dojde k zaplacení kupní ceny a převzetí zboží.

- Registrovaní zákazníci a kupující dávají souhlas ke zpracování osobních údajů o nákupu v internetovém obchodě provozovatelům Vinotéky Style společnosti STYLE reklama s.r.o.

 

Odstoupení od smlouvy. Máte možnost 14-ti denní záruky na vrácení peněz:

Řídíme se zákonem 367/2000 Sb. a poskytujeme 14-ti denní záruku vrácení peněz v případě Vaší nespokojenosti s našim výrobkem.

 Kupující bere na vědomí, že podle ustanovení § 1837 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, nelze mimo jiné odstoupit od kupní smlouvy o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího nebo pro jeho osobu, od kupní smlouvy o dodávce zboží, které podléhá rychlé zkáze, jakož i zboží, které bylo po dodání nenávratně smíseno s jiným zbožím, od kupní smlouvy o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit a od kupní smlouvy o dodávce zvukové nebo obrazové nahrávky nebo počítačového programu, pokud porušil jejich původní obal.

Podmínky vrácení peněz:

- Zboží nesmí být porušené, musí zůstat v originálním neporušeném obalu, dobře zabalené.

- Zboží musí být odesláno do 14 dnů od obdržení zpět na naši adresu.

- K zásilce musí být přiložen daňový doklad zaslaný společně se zbožím (může být i jeho kopie).

- Po doručení vráceného zboží Vám bude obratem zaslána částka odpovídající prodejní ceně zboží na Váš účet (uveďte v průvodním dopise), nebo složenkou.

 

Zrušení objednávky ze strany provozovatele:

Zrušení objednávky z naší strany je možné v těchto případech:

- zboží se již nevyrábí nebo nedodává,

- výrazným způsobem se změnila cena.

Pokud tato situace nastane, budeme Vás kontaktovat e-mailem nebo telefonicky a domluvíme se s Vámi na dalším postupu (zrušení objednávky, náhrada zboží …).

 

 

Způsob objednání:

Možnosti objednání našich produktů:

- elektronickou objednávkou

- e-mailem

- telefonicky

 

Dodací podmínky a cena poštovného a balného:

- doba dodání je 4 - 14dní od finálního odsouhlasení objednávky (schválení grafického návrhu)
- doba dodání se může lišit v závislosti na individualizaci objednávky.

Při dodání objednaných produktů Vám také zasíláme:

- Fakturu, která zahrnuje veškeré podklady objednávky

- Cena poštovného a balného se stanoví v objednávkovém formuláři.

 

 

Způsoby platby a dopravy:

Objednatel si může vybrat, jak zakázku uhradit:

- Dobírkou

- Převodem na účet
- Hotově při osobním odběru

 

Objednatel si může vybrat, jak zakázku dopravit:

- Česká pošta (balíkem do ruky, křehké)
- DPD privát (přepravní služba/kurýr, křehké)
- Přepravní společnost TopTrans
- Osobním odběrem na prodejně, po uhrazení objednávky převodem.

 

Ceny zůstávají v platnosti a dostupnosti zboží:

Všechny ceny uvedené v e-shopu jsou platné a včetně DPH

Veškerý vinný sortiment zboží je skladem u našich partnerů a dodavatelů

Kazety na víno jsou skladem u našeho partnera pana Petra Bilíka - Truhlářství v Dolních Bojanovicích 769.

 

Náklady na použití komunikačních prostředků na dálku:

Náklady vzniklé kupujícímu při užití komunikačních prostředků na dálku v souvislosti s uzavřením kupní smlouvy (telefonní hovory, internetové připojení) si kupující hradí sám.

 

Ochrana osobních údajů:

Provozovatel internetového obchodu se zavazuje, že osobní údaje kupujícího a soutěžícího nebudou bez souhlasu vlastníka poskytovat třetí osobě a nevyužije tato data ke komerční nabídce nesouvisející s provozováním internetového obchodu Vinotéka Style a STYLE reklama. Dále se zavazuje, že na písemnou žádost vymaže tyto osobní údaje ze své databáze (i bez udání důvodu). 

 

REKLAMNÍ ŘÁD

 

Budou vyřízeny v souladu s právním řádem ČR a to do 30 dnů po obdržení reklamace. Všechny reklamace musí být uplatněny písemně případně e-mailem.

Zákazník je povinen předložit se závadným výrobkem také doklad o zaplacení. Záruka se nevztahuje na závady způsobené špatným skladováním. Vztahuje se jen na vady chuti a vzhledu. Zboží musí být vráceno v původním obalu, v láhvi plné nejméně do 2/3 obsahu a uzavřené původní zátkou.

V případě oprávněné reklamace bude zboží vyměněno kus za kus nebo vrácena cena zboží. To vše po dohodě se zákazníkem. Do vrácené ceny zboží se nezapočítává cena balného a poštovného. V případě, že nebude reklamace uznána za oprávněnou, bude zboží zasláno zákazníkovi zpět na jeho náklady. Při uznání reklamace Vám hradíme náklady za poštovné a balné. 

Kupující bere na vědomí, že podle ustanovení § 1837 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, nelze mimo jiné odstoupit od kupní smlouvy o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího nebo pro jeho osobu, od kupní smlouvy o dodávce zboží, které podléhá rychlé zkáze, jakož i zboží, které bylo po dodání nenávratně smíseno s jiným zbožím, od kupní smlouvy o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit a od kupní smlouvy o dodávce zvukové nebo obrazové nahrávky nebo počítačového programu, pokud porušil jejich původní obal.

Odstoupení od smlouvy. Máte možnost 14-ti denní záruky na vrácení peněz:

Řídíme se zákonem 367/2000 Sb. a poskytujeme 14-ti denní záruku vrácení peněz v případě vaší nespokojenosti s naším výrobkem.

Kupující bere na vědomí, že podle ustanovení § 1837 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, nelze mimo jiné odstoupit od kupní smlouvy o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího nebo pro jeho osobu, od kupní smlouvy o dodávce zboží, které podléhá rychlé zkáze, jakož i zboží, které bylo po dodání nenávratně smíseno s jiným zbožím, od kupní smlouvy o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit a od kupní smlouvy o dodávce zvukové nebo obrazové nahrávky nebo počítačového programu, pokud porušil jejich původní obal.

§ 1837:

Spotřebitel nemůže odstoupit od smlouvy: 

  1. d) o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu,
  2. e) o dodávce zboží, které podléhá rychlé zkáze, jakož i zboží, které bylo po dodání nenávratně smíseno s jiným zbožím,
  3. g) o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit,

 Podmínky vrácení peněz:

- Zboží nesmí být porušené, musí zůstat v originálním neporušeném obalu, dobře zabalené.

- Zboží musí být odesláno do 14 dnů od obdržení zpět na naši adresu.

- K zásilce musí být přiložen daňový doklad zaslaný společně se zbožím (může být i jeho kopie).

- Po doručení vráceného zboží Vám bude obratem zaslána částka odpovídající prodejní ceně zboží na Váš účet (uveďte v průvodním dopise), nebo složenkou.

 

Náklady na použití komunikačních prostředků na dálku:

Náklady vzniklé kupujícímu při užití komunikačních prostředků na dálku v souvislosti s uzavřením kupní smlouvy (telefonní hovory, internetové připojení) si kupující hradí sám.

 

Ochrana osobních údajů:

Provozovatel internetového obchodu se zavazuje, že osobní údaje kupujícího a soutěžícího nebude bez souhlasu vlastníka poskytovat třetí osobě a nevyužije tato data ke komerční nabídce nesouvisející s provozováním internetového obchodu Vinotéka Style. Dále se zavazuje, že na písemnou žádost vymaže tyto osobní údaje ze své databáze (i bez udání důvodu).

ZPRACOVÁNÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Kdo je správce?

Jsme společnost STYLE reklama s.r.o. IČ: 03914208 DIČ: CZ03914208, adresa Sv. Čecha 3844/22, 695 01 Hodonín zapsaná u Krajského soudu v Brně pod spisovou značkou C 87343, která provozuje webové stránky svinoteka.cz  a style-reklama.cz ,  Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

 

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mail: info@svinoteka.cz.

 

Prohlašujeme

Prohlašujeme,  že jako správce Vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že,

budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,

plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů, umožníme Vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění Vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

 

Poskytování služeb a plnění smlouvy
Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, případně korespondenční adresu nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. zaslání přístupů do e-shopu, odsouhlasení a korekce Vašich objednávek, dodání objednaného zboží.

 

Vedení účetnictví
Jste-li  zákazníky, Vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

 

Marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), na co klikáte v e-mailu, využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že Vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme Vám newslettery jen na základě Vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení.

V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu, nebo odpovědí na newsletter s textem NE.   

 

Fotografie a grafické návrhy
Vámi zaslané fotografie, grafické návrhy a další podklady, využíváme k realizaci Vašich objednávek. Tvorbě grafických návrhů a reklamních kampaní. S těmito podklady zacházíme na základě certifikace z úřadu pro ochranu osobních údajů a jsou využívány pro realizaci Vašich objednávek.Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

 

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu.

Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.

 Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení Vašich osobních údajů.

 

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:
Facebook – FB. 
Google - Google Analytics.
RB Accountancy s.r.o. - účetní firma
DPD – přepravní společnost

Česká pošta – přepravní společnost

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě při výběru, budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii.

 

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@svinoteka.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

 

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré Vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Vás budeme informovat na e-mail.

 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s Vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s novinkami a akcemi Vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme Vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu nebo odpověděním na email s textem NE.

 

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Pokračovat